Loading…
SKUP 2019 has ended
Back To Schedule
Saturday, March 30 • 10:30 - 11:30
En søsters kamp (10.30)

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Feedback form is now closed.
Mona Anita Espedal og hennes 16 søsken vokste opp i en storfamilie preget av vold, mishandling og omsorgssvikt. I NRK Brennpunkt-dokumentaren "En søsters kamp" blir historien om denne storfamilien plassert i en større sammenheng. En sammenheng som viser hvor vilkårlig det kan være hvem som har krav på oppreisning etter svikt fra barnevernet. NRK har i denne sammenhengen kartlagt alle som har søkt og fått oppreisning etter de såkalte oppreisningsordningene for tidligere barnehjemsbarn. NRK har også kartlagt dem som har søkt om oppreisning, men som ikke har kommet inn under ordningene.

Speakers
avatar for Jørn Norstrøm

Jørn Norstrøm

Fotograf/klipper, NRK
Jørn har jobbet i NRK i 17 år. Siden 2007 har han jobbet med graveprosjekter i Brennpunkt, gjerne med produksjoner fra miljøer i randsonen av loven som Hells Angels, østeuropeisk mafia og høyreekstreme miljøer.
avatar for Syed Ali Shahbaz Akhtar

Syed Ali Shahbaz Akhtar

Journalist, NRK Rogaland
Syed Ali Shahbaz Akhtar er journalist i NRK Rogaland og har tidligere jobbet tidligere i Stavanger Aftenblad. Er utdannet innen journalistikk, økonomi og historie. Har fulgt saken til Mona Anita Espedal i over fire år og jobbet lenge med saker som omhandler barnevernet.


Saturday March 30, 2019 10:30 - 11:30 CET
Ormen Lange 3