Loading…
SKUP 2019 has ended
Back To Schedule
Friday, March 29 • 17:45 - 18:45
Når kommer mamma hjem? Tilfellet Anna.

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Feedback form is now closed.
Etter en voldsom biljakt i sentrum av Malmø ble Anna og hennes sønn hardt skadet. Mens Anna kjemper for å lære seg å gå og snakke igjen, fratas hun omsorgen for sin sønn. Samtidig oppdager hennes familie at barnets far ikke er den han har utgitt seg for å bære. Det var så mange presseetiske feller her at saken var nær ved å havne i søppelbøtta.  Men etter tre måneders research og et uvanlig dramaturgisk grep var historien klar til å publiseres. "Fallet Anna" mottok i 2018 Wendelaprisen for beste sosialreportasje i Sverige og er også nominert til Stora Journalistpriset.


Speakers
avatar for Jens Mikkelsen

Jens Mikkelsen

Journalist, Sydsvenskan
Jens Mikkelsen er journalist i Sydsvenskan i Malmö  og har gransket alt fra boligkorrupsjon ot vektervold til menneskehandel og forsvunne flyktningbarn. Har har vunnet Guldspaden, Stora Journalistpriset, Publicistklubbens Stora pris, Cordelia Edvardson-priset og Wendelapriset for... Read More →
avatar for Jessica Ziegerer

Jessica Ziegerer

Journalist, HD-Sydsvenskan
Jessica Ziegerer är flerfaldigt prisad grävjournalist på Helsingborgs Dagblad/Sydsvenskan. Hon är också redaktör för tidningens grävnav, som i många år jobbat systematiskt för att utveckla grävmetodiken.


Friday March 29, 2019 17:45 - 18:45 CET
Ormen Lange 2