Loading…
SKUP 2019 has ended
Back To Schedule
Saturday, March 30 • 15:30 - 16:30
Følg statens penger

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Feedback form is now closed.
På nettsiden statsregnskapet.no publiseres alle regnskapstallene hver måned. I denne sesjonen får du lære hvordan statsregnskapet er bygd opp og hvordan du kan tolke og analysere tallene. Du får også lære hvordan du kan sammenlikne regnskapstall på tvers av departementer og virksomheter. Statsregnskapet er en sammenstilling av alle regnskapene i alle statlige virksomheter, inkludert departementene. Her kan du bl.a. finne ut hvor mye penger som er brukt på reisevirksomhet, overtid og IT.

Speakers
avatar for Arnulf Eriksen

Arnulf Eriksen

Fagansvarlig, Direktoratet for økonomistyring
Arnulf Eriksen er siviløkonom og fagansvarlig for statsregnskapet i Direktoratet for økonomistyring. Han har lang erfaring med økonomisystemer i både privat og offentlig sektor, og har vært med på å utvikle statsregnskapet.no.
avatar for Jan-Erik Fjukstad Hansen

Jan-Erik Fjukstad Hansen

Seniorrådgiver, Direktoratet for økonomistyring
Jan-Erik Fjukstad Hansen er siviløkonom og har en master i statsvitenskap. Han er seniorrådgiver i Direktoratet for økonomistyring, med styring i staten og økonomistyring som fagområder. Hansen har vært med i utviklingen av statsregnskapet.no, og er redaktør for innholdet... Read More →


Saturday March 30, 2019 15:30 - 16:30 CET
Ildverket