Loading…
SKUP 2019 has ended
Back To Schedule
Saturday, March 30 • 12:00 - 13:00
Dobbeltroller i oppdrett (12.30)

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Feedback form is now closed.
Kjetil Østli fra nettmagasinet Harvest og Simen Sætre fra Morgenbladet vant ViS-prisen for fremragende forskningsjournalistikk med artikkelserien Mørke motkrefter. Serien gikk over to år og handler og setter et kritisk søkelys på dobbeltroller og bindinger i forskning på lakseoppdrett. Artiklene er blitt hyppig diskutert i bransjemagasiner, på konferanser og folkemøter over hele Norge.
I dette foredraget gir de tips om hvordan man kan skrive kritisk og undersøkende om forskning, og hvordan man navigerer i når frontene er steile og selv forskere krangler seg i mellom.

Speakers
avatar for Simen Sætre

Simen Sætre

Forfatter
Simen Sætre har vært journalist i Morgenbladet i en årrekke og har skrevet fem dokumentarbøker. Han jobber i dag som forfatter.
avatar for Kjetil Østli

Kjetil Østli

Redaktør, Harvest
Journalist og forfatter, utdannet cand mag ved UiO.Bøker: Politi og røver (2009) og Rettferdighet er bare et ord (2013). Jobber nå med bok om Lars Monsen.Priser: Bl a Arne Hestenes-prisen, NTBs språkpris, Brageprisen, Schibsted Journalism Award.Tidligere jobber: Fremtiden, Hallingdølen... Read More →


Saturday March 30, 2019 12:00 - 13:00 CET
Ormen Lange 3