Loading…
SKUP 2019 has ended
Back To Schedule
Saturday, March 30 • 14:00 - 15:00
Gravde i søppelfyllinga (14.30)

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Feedback form is now closed.
Brannfarlige gasser som siger inn i hus. Gift som tyter opp av bakken. Beboere som er fanget i uselgelige boliger. Det er situasjonen på et boligfelt i Skedsmo der 150 boliger er bygget på eller ved et gammelt søppeldeponi. 
Gjennom krevende innsynsrunder, kreative metoder og bruk av egen luktesans, avdekket NRK Østlandssendingen flere skandaler. Politikere som hadde ignorert advarsler, dumping av farlig kjemisk avfall og 50 år med giftlekkasjer til elva. 
NRK Østlandssendingen har også kartlagt hvor mange personer i Norge som bor ved gamle deponier og det som kan være potensielle miljøbomber. 


Speakers
avatar for Dag Aasdalen

Dag Aasdalen

Journalist, NRK Østlandssendingen
Dag Aasdalen (52) har vært fast ansatt reporter i NRK Østlandssendingen siden år 2000. Har også jobbet i TVNorge, Universitas og frilans. Har studert idéhistorie og litteraturvitenskap ved Universitetet i Oslo.  
avatar for Øyvind Gustavsen

Øyvind Gustavsen

Journalist, NRK
Øyvind Gustavsen (38) har jobbet som gravende journalist i NRK siden januar 2018. Han har tidligere arbeidet i Aftenposten og VG. Han har en mastergrad i politisk journalistikk fra Columbia University i New York, og vant i 2010 andreprisen i Foreign Press Associations «Future of... Read More →
avatar for Kaja Staude Mikalsen

Kaja Staude Mikalsen

Journalist, NRK Østlandssendingen
Kaja Staude Mikalsen (29) har vært fast ansatt i NRK Østlandssendingen siden september 2017. Hun har tidligere jobbet i NRK Nordland, NRK Troms og NTB. Hun er utdannet journalist ved Curtin University i Perth, Australia og Nord Universitetet i Bodø.


Saturday March 30, 2019 14:00 - 15:00 CET
Ormen Lange 3