Loading…
SKUP 2019 has ended
Back To Schedule
Saturday, March 30 • 09:00 - 10:00
Avslørte bruken av glattceller (9.30)

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Feedback form is now closed.
Høsten 2017 bestemte BTs journalister for å granske bruken av glattceller i norske fengsler, men  de hadde et stort problem: Kriminalomsorgsdirektoratet (KDI) mente alle opplysninger om dette - også i anonymisert form, var taushetsbelagt. Hør historien om hvordan BTs journalister likevel klarte å få innsyn hos 23 høysikkerhetsfengsler. BTs avsløringer har endt opp med kartlegging av isolasjon i norske fengsler og oppvask i Stortinget.

Speakers
avatar for Ingrid Fredriksen

Ingrid Fredriksen

Journalist, Bergens Tidende
Ingrid Fredriksen har  jobbet ni år som journalist i BT, der hun arbeider mye med feature og graving. Hun holder kurs i formidling og har tidligere jobbet i flere magasiner.
avatar for Torunn A. Aarøy

Torunn A. Aarøy

Journalist, Bergens Tidende
Har jobbet med nyheter i BT siden 2007, de siste årene som helsejournalist. Utdannet ved medielinjen, Høgskulen i Volda. Har tidligere jobbet i BA, Dagbladet og Sunnmørsposten.
avatar for Anders Grimsrud Eriksen

Anders Grimsrud Eriksen

Journalist, Bergens Tidende
Journalist og utvikler i Bergens Tidendes redaksjonelle utviklingsteam, Bord4, de siste fem årene. Jobber med undersøkende journalistikk, dataanalyse, automatisering og visualiseringer. Utdannet journalist fra Høgskulen i Volda, og har tidligere jobbet 12 år i TV 2 Nyhetene... Read More →


Saturday March 30, 2019 09:00 - 10:00 CET
Ormen Lange 3